NavProUnique visitors:
Page Loads:

Nautic-Shop

upute

Jednostavna pretraga

Za jednostavnu pretragu dovoljno je u kućicu za pretragu s lijeve strane ukucati traženi pojam i pritisnuti tipku "Traži".

Napredna pretraga

Koristeći naprednu pretragu, peljar je moguće pretraživati po nazivu traženog pojma, njegovoj lokaciji i tipu. Tako je, primjerice, moguće dobiti popis svih benzinskih crpki u Zadarskoj županiji ili popis svih marina na Jadranu.

Podaci o lokaciji

Lokalitet može sadržavati navigacijske podatke, opće informacije, povijesne podatke, slike i planove. Ukoliko o nekoj stavki nema informacija u peljaru, naziv u navigacijskoj traci neće biti prikazan. Odabirom stavke "hijerahija" prikazuje se hijerarhijsko stablo objekta. Na primjer, možemo doći do popisa svih objekata na otoku - mjesta, rtova, uvala, marina itd.

Karta

Odabirom stavke "karta" otvara se novi prozor s prikazanom nautičkom kartom. Tražena lokacija prikazuje se u sredini karte. Kartu je moguće pomicati koristeći strelice s gornje, donje, lijeve i desne strane karte.

 
Sav materijal na ovim stranicama podliježe autorskim pravima i zakonom je zaštićen. Zabranjen je svaki oblik reprodukcije!
(C) 1988-2017. CV Sistemi d.o.o. Zadar